maxjussila Suum cuique

Kaikki blogit puheenaiheesta Valtiopetos

Maanpetos, valtiopetos, vakoilu ja terroristirikokset kiireellisenä lakiin

 

"Vakaviin rikoksiin syyllistynyt voisi jatkossa menettää Suomen kansalaisuuden (Sisäministeriön tiedote 5.12.2018)

Tiettyihin vakaviin rikoksiin syyllistynyt henkilö voisi jatkossa menettää Suomen kansalaisuuden. Tällaisia rikoksia olisivat maanpetos, valtiopetos ja Suomen elintärkeitä etuja vastaan terroristisessa tarkoituksessa tehdyt rikokset. Hallitus antoi esityksen kansalaisuuslain muuttamisesta eduskunnalle 5. joulukuuta.

Ehdotan kuolemanrangaistuksen palauttamista Suomen lakiin

Tarkkaan ottaen sitä ei tarvitse edes palauttaa. Nimittäin se on edelleen mainittuna oikeudenkäyntikaaren 1. luvun 12§:stä, jossa säädetään tuomarien tekemien väärien tuomioiden seurauksista:
 

Suomen poliittinen johto saa rikkoa lakia, jos tilanne niin vaatii

 Suomeen on syntynyt vuosien varrella erikoinen poliittinen kulttuuri, jossa ylin poliittinen johto saa rikkoa lakia ja vieläpä perustuslakia joutumatta siitä minkäänlaiseen vastuuseen. Tarkastelen tässä blogissa lyhyesti tämän ilmiön syntyä ja siihen vaikuttavia tekijöitä.

1.Sotasyyllisyysoikeudenkäynti

Väyrysen kiusalliset esillenostot – EMU ja Nato-Isäntämaa

14.12.2017 käytiin Väyrysen osalta se toinen kierros presidenttivaaleihin 2018. Paavo hätkähdytti kahdella rajulla väitteellä – todeten niiden olevan faktoja – ehkä HS-faktantarkastaja toimii nyt ¤, ja tutkii tarkasti miten tuolloin EMU-kuviokellunnassa kävi – kuka ja ketkä siirtelivät nappuloita tieten ja tietämättään (ymmärtämättään).

Soini on syyllistynyt petokseen!

Timo Soinin väitetään syyllistyneen petokseen. Rikoslaissa petos määritellään seuraavasti:

"Joka, hankkiakseen itselleen tai toiselle oikeudetonta taloudellista hyötyä taikka toista vahingoittaakseen, erehdyttämällä tai erehdystä hyväksi käyttämällä saa toisen tekemään tai jättämään tekemättä jotakin ja siten aiheuttaa taloudellista vahinkoa erehtyneelle tai sille, jonka eduista tällä on ollut mahdollisuus määrätä, on tuomittava petoksesta sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi."

Onko Suomi Demokratia?

 

Olisi väärin väittää tietäväni vastauksen 100% varmuudella.

 

Voin vain todeta että Suomi on perustuslain mukaan Demokraattinen valtio, eikä tätä perustuslakia ole tähän päivään mennessä tältä osin muutettu.

Suomen vieminen EU - ja Euro järjestelmiin ei ole noudattanut Suomen perustuslakia. Asioista ei ole päätetty demokraattisesti (sitova kansan äänestys).

Suomi myi v. 2007 itseään - täysin alehintaan! VALTIOPETOS?

Kuka muistaa vielä Siilinjärven fosfaattikaivoksen?

Kuka muistaa vielä Soklin fosfaattiesiintymän?

Kuka muistaa vielä sen, että Suomen kepu-Vanhasen johtama porvarihallitus möi norjalaiselle Yaralle Kemira GrowHow:n osakkeet, jolloin Yara sai haltuunsa Siilinjärven kaivoksen sekä Lapin Soklin kaivosoikeudet ja paljon muuta?

Näin norjalainen firma Yara sain todellisen monopoliaseman Suomen lannoitemarkkinoista. Lisäksi paljon muutakin: kallisarvoiset maa-alueet Suomen maaperää!

No entä sitten?

Jos sittenkin vielä jotain:

Äänestettävinä rikoksen suosijat, valtiopetoksesta epäillyt...


 Uskaltaisin väittää, että tälläisen dilemman eteen voi joutua vain suomalainen äänestäjä.Sillä olisiko jossain muualla  mahdollista, että eduskuntavaaleissa on ehdolla henkilöitä, joiden toimia Suojelupoliisi tutkii  valtiopetoksesta epäiltynä?  Ja vielä niin että maan koko media on hiljaa asiasta ja toimittajat tyytyvät kyselemään ehdokkailta mukavia?

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä